06-25302021    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

Informatie

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hardloopfysio onderhoudt en actualiseert de inhoud van deze website zo accuraat mogelijk. Desondanks is het mogelijk dat er fouten insluipen. Wanneer teksten of prijzen foutief op deze website gepubliceerd zijn, kan Hardloopfysio hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Hardloopfysio behoudt zich het recht om informatie te wijzigen. Aan de op deze website weergegeven informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder expliciete schriftelijke toestemming van Hardloopfysio.

Privacy

Eventuele persoonlijke informatie die u via deze website verstuurd (bv. voor de aanvraag van informatie) wordt uitsluitend gebruikt:

  • door Hardloopfysio, en dus niet door derden
  • voor het beoogde doel van het betreffende webformulier

Opmerkingen/correcties/feedback

Indien u een technische of informatieve fout ontdekt op onze website, aarzel dan niet ons een e-mail te sturen. Wij zijn u ook dankbaar voor uw feedback t.a.v. onze website.

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website!